SÅ HUR GÖR MAN?

Hur går man till väga om man vill ha hjälp med sitt kök?


Oavsett om du vill ha hjälp med allt eller bara delar av processen kring att bygga ett nytt kök så är första steget att komma in till oss i utställningen. Boka gärna en tid genom att ringa eller e-posta oss först så att vi kan garantera att vi kan ge dig all tid du behöver för att svara på frågor och visa lösningar.

 

Det vanligaste är att vi efter det första mötet i butiken bokar in ett hembesök där vi kommer hem till dig och mäter utrymmet där du vill ha ditt nya kök. Vill man istället komma in med en egengjord ritning där du noterat alla mått och kommentarer som vi behöver så går det givetvis utmärkt. Får vi välja så kommer vi dock gärna hem till dig i ett tidigt skede då det är lättare för oss att se exakt hur man kan rita om man får uppleva utrymmet på riktigt.

 

Sen sätter vi oss och ritar upp flera förslag av ditt nya kök. Hur många beror egentligen på vilka möjligheter utrymmet erbjuder och framför allt hur mycket du redan bestämt att ditt kök ska se ut. När vi är färdiga bestämmer vi en tid för en presentation då vi tillsammans går igenom hur vi tänkt och ritat. Det görs i vårt mötesrum och på en storbildstv visar vi 3D-vyer av hur köket skulle kunna se ut.

 

Det vanligaste är man fastnar vid ett av förslagen men att man vill göra några ändringar. Det kan vara allt från att bara byta färg på bänkskivan till att plocka in element från de andra ritningsförslagen eller totalt ändra stilriktning. Oavsett så ser vi till att formge de sista delarna så att köket verkligen blir så bra som du önskar.

 

Därefter behöver vi lite tid på oss att begära in offerter från våra leverantörer och sammanställa en skriftlig offert som vi presenterar för dig. Det bästa är om vi kan göra detta hos oss där vi åter igen kan visa ritningen på storbildstvn så att vi tydligt kan visa vad som ingår och ev ändringar som du vill göra.

 

Tycker du sedan att offerten är intressant och du vill gå vidare så gör vi om offerten till en orderbekräftelse som båda parter skriver under!