OM OSS

Erfarenhet

Vi är ett företag med många års erfarenhet inom branschen. Vi har jobbat med kök i mer än 20 år men det var först hösten 2007 slog vi upp portarna på en riktig utställning med flera köksmiljöer att visa er alla som kommer till oss. Utöver gedigen kunskap om stommar, luckor, bänkskivor etc. har vi även mer än 15 års erfarenhet av vitvaror.

Vårt koncept

Styrkan ligger i totalentreprenaden.
I grunden har vi mer än 30 års erfarenhet av allt vad byggnation heter. Det betyder att vi kan erbjuda det mesta inom renovering och nybyggnation. Vi har egna snickare med gedigen yrkeskunskap och har ett nära samarbete med representanter för alla yrkesgrupper inklusive konstruktörer och kvalitetsansvariga vilket gör att vi kan erbjuda en totalentreprenad. Vi ansvarar för allt!

Kök och badrum är de vanligaste projekten som kunder vill att vi åtar oss, men vi har lösningar för alla rum i ditt hus. Eftersom vi bygger lösvirkeshus från grunden så har vi mycket stor erfarenhet av både hur ett hem byggs och vad man kan göra för att trivas i det. För er som går i husbyggartankar har vi flera referensobjekt som säkerligen kan vara av intresse. Vi har byggt många nyckelfärdiga hus, dvs vi bygger hela huset och när vi lämnar över nycklarna så är det bara att flytta in i ert färdiga hem.